In mijn praktijk vind je of vinden jullie een veilige ruimte waarin je in vertrouwen kan werken aan je relatie en identiteit. Daarin spelen mijn ervaring, professionaliteit, open hart en positieve instelling een rol. Door gebruik te maken van diverse methodieken ga ik voorbij het gesprek en is ‘het ervaren’ een wezenlijk onderdeel van mijn begeleiding.

Iedereen is uniek, iedere relatie is uniek. Daarom is het belangrijk om samen vast te stellen wat het beste voor jou en/of jullie werkt. Vaak kan dat al in het eerste gesprek.

Ontdek je waarde

Strijd is er niet voor niks. Strijd in je relatie of strijd met jezelf. Het bevestigt een verlangen en laat een tekort zien van iets dat je in het verleden niet hebt gekregen. Daarom is de bewustwording van je eigen blauwdruk en hoe die doorwerkt in je relatie(s) een belangrijke stap. Jouw blauwdruk zijn de aangeleerde gedragspatronen die je als kind hielpen om (emotioneel) te overleven. Deze dienden je als kind, maar kunnen jou en je relatie nu in de weg zitten. Daarom zijn relaties zo waardevol: je komt de ander tegen om aan elkaar te helen. Tijdens de sessies zullen jullie leren om de strijd om te zetten in heling en verbinding.

Lees meer over Relatietherapie
Lees meer over Coaching & Therapie

Mijn waarde voor jou of jullie

De meeste mensen komen met een druk hoofd binnen. Daarom vind ik het belangrijk dat ik in alle rust een luisterend oor ben. Ik kijk, hoor en ervaar hoe je resoneert op je of jullie verhaal. Voor mij zit daar de start van elk gesprek. Je krijgt de ruimte voor boosheid, verdriet en twijfel, maar ook voor humor en een lach. Ik ondersteun met het onderzoeken van emoties en gevoelens. Dat vormt de basis van herstel van het contact. De meeste mensen verlaten mijn praktijk met een fris en opgeruimd gevoel en met een nieuwe blik. Ik nodig je uit om opnieuw te verbinden. Met jezelf en met elkaar.

Wil je meer weten over mij en mijn ervaring? Lees hier

Praktische informatie

De sessies duren 1,5 uur omdat ik het belangrijk vind dat je écht de tijd neemt voor elkaar. Een rustmoment waarin je in alle veiligheid met elkaar intensief opzoek gaat naar die blauwdruk, van elkaar leert en begrijpt en dan opnieuw kunt kiezen om te verbinden.

  • Particulier Tarief: €90,00 per uur. (btw vrij)
  • Zakelijk Tarief: €130,00 per uur. (btw vrij)

Lees meer over vergoedingen